Boom-partners

Joella van der Boom, Personal Shopper

BoomImpress wordt blij van nieuwe avonturen en contacten. Heb jij een goed idee? Laat het vooral weten, ik ben altijd in voor een leuke samenwerking! 

Hieronder zie je een aantal partijen waar ik al graag mee samenwerk. 

Logo just your stylev2

 

Emanuela Giorgi is een fantastische collega stylist die met een bak ervaring jou op weg helpt om je eigen, unieke style te vinden. 

www.justyourstyle.nl

knip

Single Coaching biedt op persoonlijke wijze ondersteuning en zet professionele kennis in om te zorgen dat je die leuke relatie krijgt én behoudt. Via een persoonlijk traject ga je samen met je coach aan de slag gaat om een passende relatie te krijgen. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

www.singlecoaching.nl

WhatsApp Image 2019-11-18 at 11.39.27 (1)

Bij Susanty Coaching werk je aan de binnenkant. Susanty Coaching ondersteunt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling,  bewustzijnsgroei, bewustwording en transformatie om hun succes en welzijn te vergroten in het (werkzame) leven. Susanty coached mensen om hun "authentieke ik" weer te vinden en van daar uit te leven.

www.susantycoaching.nl

yeter

Parioli ontwerpt kleding die schoonheid benadrukt, een figuur flatteert en als gegoten zit. Daarom maken ze elk artikel op maat. Ze verkopen kleding in een atelier in Utrecht. 

www.parioli.nl

toekomst

Vind met Toekomst Relatiebemiddeling de partner die echt bij je past. Wil je graag een duurzame relatie, neem dan snel een kijkje op de website. 

www.toekomstrelatie.nl

Logo-1

SIBIN FASHION STORE is een winkel voor de modeliefhebber.  Erg stijlvol maar ook tijdloos, kom gezellig langs en vind de perfecte look in de winkel!  

www.sibin.nl

potje

Potjevergaderen is een lichte, inspirerende evenementenlocatie in Zuidwest-Utrecht, vlakbij Papendorp. Geschikt voor trainingen, events, workshops en uiteraard vergaderen.

www.potjevergaderen.nl

 

 

logo trendmove

Trend Agency MOVE ontdekt trends in fashion en lifestyle. De mode wereld en design is een reflectie van onze maatschappij. Wat zijn de opkomende trends en welke thema's en issues zie je terug op de catwalk in design en op straat?Hoe vertaal je deze trends naar concepten en mode collecties die inspelen op het heden en toekomst. 

www.trendagencymove.com

 

 

The-Santori_ja

TeambuildingTrainer is de #1 aanbieder van teambuilding workshops, trainingen en journeys. De ontwikkeling van teams moet niet worden gezien als kostenpost, maar als investering. IJzersterke teams zijn namelijk het fundament voor geweldige resultaten.  

www.teambuildingtrainer.nl

 

 

562A1934

Waar kan ik je mee van dienst zijn?