Boom-partners

joejoe

BoomImpress wordt blij van nieuwe avonturen en contacten. Heb jij een goed idee? Laat het vooral weten, ik ben altijd in voor een leuke samenwerking! 

Hieronder zie je een aantal partijen waar ik al graag mee samenwerk. 

knip

Single Coaching biedt op persoonlijke wijze ondersteuning en zet professionele kennis in om te zorgen dat je die leuke relatie krijgt én behoudt. Via een persoonlijk traject ga je samen met je coach aan de slag gaat om een passende relatie te krijgen. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

www.singlecoaching.nl

logo (1)

Fotograaf Hind Mari legt andermans ziel en zaligheid vast met de camera. “Voor mij zegt een foto veel meer dan woorden ooit kunnen beschrijven. Bij een goede foto stap je namelijk gelijk in het moment. Daarom vind ik foto’s een intieme herbeleving. Het is de emotie die mensen aan elkaar verbindt.” 

www.hindmari.com

slider_V_HR_LR_1

Our World brengt verhalen, kennis, bedrijven en mensen samen rondom mode, innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap.We laten zien dat in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is, mode en duurzaamheid over meer gaat dan alleen goed zijn voor mens en milieu. 

www.ow-ourworld.nl

yeter

Parioli ontwerpt kleding die schoonheid benadrukt, een figuur flatteert en als gegoten zit. Daarom maken ze elk artikel op maat. Ze verkopen kleding in een atelier in Utrecht. 

www.parioli.nl

toekomst

Vind met Toekomst Relatiebemiddeling de partner die echt bij je past. Wil je graag een duurzame relatie, neem dan snel een kijkje op de website. 

www.toekomstrelatie.nl

Logo-1

SIBIN FASHION STORE is een winkel voor de modeliefhebber.  Erg stijlvol maar ook tijdloos, kom gezellig langs en vind de perfecte look in de winkel!  

www.sibin.nl

potje

Potjevergaderen is een lichte, inspirerende evenementenlocatie in Zuidwest-Utrecht, vlakbij Papendorp. Geschikt voor trainingen, events, workshops en uiteraard vergaderen.

www.potjevergaderen.nl

 

 

562A1934

Boek nu je persoonlijke sessie