Duurzame Kleding

unnamed (3)

Vind jij het belangrijk om naar een duurzame wereld te streven? Droom jij over een wereld waarin de natuur wordt gerespecteerd en mensen niet meer uitgebuit voor ons gemak? 

Er zijn gelukkig steeds meer mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. Geen mensen die de prijs moeten betalen voor ons comfort. Er wordt een hoop over geschreven en gezegd. Maar waar moet je nou beginnen?

Om dit handen en voeten te geven help ik je graag met je zoektocht. Op deze pagina vind je artikelen die gaan over duurzaamheid en hoe je dat praktisch kunt vormgeven in jouw leven! 

Scroll naar beneden voor inspiratie ;)  of stuur mij een berichtje als je een specifieke vraag hebt!

Duurzame Benadering

Zoals ik hierboven beschreef, er is al een hoop gezegd en geschreven over duurzaamheid. Ik beweer niet dat ik de nieuwe guru ben op het gebied van duurzaamheid, maar ik ben net als jullie op zoek naar manier om dit praktisch toe te passen. Ik ga graag met jullie op reis naar informatie en inspiratie om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Jouw duurzame inspiratie

Net als jullie wil ik graag een mooiere wereld. In mijn werk als Personal Shopper, Kleurconsulent en Stylist is dit helemaal relevant. Graag deel ik hieronder een aantal interessante blogs op het gebied van duurzaamheid.

Waar vind ik duurzame kleding? 

5 manieren om miskopen te voorkomen

Katoen vs Plastic. Welke stoffen zijn nou echt duurzaam?

5 x Duurzame Inspiratie Platformen

Duurzaam Winkelen - Go Vintage!

562A2893
562A2916

Wat doet BoomImpress?

BoomImpress is een initiatief van Joella van der Boom. Als expert op het gebied van kleding kan ik je alles leren over kleur, stijl, pasvorm en trends. Dit doe ik door bijvoorbeeld kleuradvies, stijladvies, workshops, personal shopping sessies of garderobechecks.

Klik hier voor een gratis eerste-indruk test!

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werk iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper
Myriam weet wat haar staat na het kleur en stijladvies

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Wat zeggen anderen?

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

Dewi, eigenares Lekkerineenpotje