Getting Zoom-Ready in 15 minuten!

HERKEN JE DIT?

De zoveelste online meeting deze week. Je zit je tijdens de meeting af te vragen wat die rommel achter je doet.Je zit naar de pukkel op je gezicht te kijken en raakt door die praatlustige collega soms volledig de draad van het verhaal kwijt. Je hebt je grijze joggingbroek al in 50 tinten grijs gedragen deze week. Zoomen is in deze tijd noodzakelijk, maar ook vrij nieuw. Het werkende leven heeft zich verplaatst naar je woon- of slaapkamer. Weet jij hoe je je het beste presenteert op Zoom of Skype? In dit e-book staan tips om jou binnen no-time een Zoom-expert te maken! Je bent je eigen visitekaartje, en ook al kennen je collega’s je goed – in een kantoortuin gelden andere regels dan de natuurwetten in de thuis-jungle.


WhatsApp Image 2020-04-19 at 10.56.10

ZO ZIE JE ER OP JE BEST UIT TIJDENS JE VIDEOCALLS


We 'Zoomen' ons te pletter. Je wilt er gewoon normaal uitzien op zo'n zoom. Dat snap ik maar al te goed. Maar het vereist een nieuwe manier van profilering. De helft van je offline uitstraling valt weg bij video-conferences. Daarom heb ik dit e-bookje geschreven! Je kunt het voor €5.99 bestellen.

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Als expert op het gebied van kleding kan ik je alles leren over kleur, stijl, pasvorm en trends. Dit doe ik door bijvoorbeeld kleuradvies, stijladvies, workshops, personal shopping sessies of garderobechecks.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werk iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper
Myriam weet wat haar staat na het kleur en stijladvies

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Wat zeggen anderen?

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"  Dewi, ondernemer