Kledingadvies Blogs

unsplash-image

Hoe kan het dat het ene jurkje niets voor je doet en het andere jurkje je laat stralen? De perfecte outfit staat en valt met de juiste pasvorm, kleur en materialen. Maar wat staat joú nou goed?

Hieronder vind je een aantal leuke blogs die je daarin kunnen insprireren! 

Kledingadvies

Kledingadvies is bijna niet online te doen. Iedereen zit anders in elkaar. Zo heb jij een unieke mix van pasvorm, kleur en materiaal wat JOU echt laat stralen. Ik hoor het keer op keer van mijn cliënten: "Ik heb meer zelfvertrouwen.", "Ik doe geen miskopen meer", "Ik voel me weer mooi" en ga zo maar door! Heerlijk toch, om je zo goed te voelen in je outfit?

In onderstaande blogjes geef ik wat informatie en inspiratie op het gebied van kleding, kleur, trends en stijl. Veel plezier!

562A2916

Wat doet BoomImpress?

BoomImpress is een initiatief van Joella van der Boom. Als expert op het gebied van kleding kan ik je alles leren over kleur, stijl, pasvorm en trends. Dit doe ik door bijvoorbeeld kleuradvies, stijladvies, workshops, personal shopping sessies of garderobechecks.

Klik hier voor een gratis eerste-indruk test!

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werk iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper
Myriam weet wat haar staat na het kleur en stijladvies

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Wat zeggen anderen?