Wát? Heb Jij Een Personal Shopper?


‘Wat..? Heb jij een personal shopper? Wat een luxe!’ Zomaar een reactie die een klant van mij kreeg.

Zeker, een personal shopper is een luxe. Maar ook erg leuk en belangrijk.

Vandaag neem ik jullie mee met een dagje Personal Shopping. 

unsplash-image

Begin Bij Het Begin! 

Een eerste indruk is zo gemaakt. Als je niet nadenkt over hoe je overkomt, kun je zomaar in een andere categorie vallen dan je zou willen. Zo wil je tijdens een date misschien overkomen als een snelle jongen, een betrouwbare partner of een gezellige flapdrol.

Allemaal imago’s die grotendeels worden bepaald door kleding. Zo kan iemand die zijn neushaar niet bijhoudt of versleten kleding draagt zomaar een ander etiket opgeplakt krijgen door de aanschouwer.

Wist je dat je 8x nodig hebt om een slechte eerste indruk recht te trekken? Het is daarom slimmer om het gewoon in één keer goed te doen ;)

unsplash-image
unsplash-image

Wat Wil Je Uitstralen?

Imago en kleding zijn dus belangrijk. Maar waar begin je nou? Weten wie je bent en wat je wilt bereiken is erg belangrijk.

Zo kijk ik als personal shopper met je mee en analyseren we de huidige situatie. Ook kijken we naar kleur en stijl. Welke kleuren brengen het beste in je gezicht naar voren en hoe kun je kleur gebruiken om je doelen te behalen?

In hoeverre straal je al uit wat je wilt en waar valt winst te behalen? We kijken samen wat er al in je kledingkast hangt en maken een plan. 

Follow The Route

Ik ga vervolgens op pad met al die informatie en ga letterlijk de winkels af.

Om te kijken wat er hangt, om te zien wat er bij jou zou passen en hoe dat in het gewenste plaatje past. Hierbij ben jij het uitgangspunt.

Ik hoef je als personal shopper niet de trends aan te smeren en heb er geen voordeel bij wat jij waar koopt. Mijn doel is een nieuwe look waar jij blij van wordt!

We gaan uit van jouw budget en jouw voorkeuren. 

unsplash-image
unsplash-image

Make It Work

Nu ik een route heb bedacht die we samen gaan lopen, kunnen we op pad. Met een kleine goodiebag van BoomImpress ontmoet ik je op een centraal punt en gaan we de route aflopen.

Happy - Set - Go

Waar mogelijk laat ik jou lekker ergens koffie drinken terwijl ik alle kledingstukken voor je verzamel. Na je koffie ga jij alles wat in de paskamer hangt aanpassen. 

Per item bekijken we of het je past; qua kleur, qua pasvorm en qua stijl. Ook kijken we per item wat je kunt combineren en hoe je het leuk draagt.

Jij bent helemaal vrij in de keuze wat je wel en niet wilt kopen. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in de kleding.

Als je tevreden bent, rekenen we af en zet ik je af bij de fiets/trein/auto. Terwijl jij staat te popelen om te shinen in je nieuwe garderobe!

Of in de woorden van ervaringsdeskundige Netty: "Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb!"

unsplash-image
Joella van der Boom, Personal Shopper

Vragen, Opmerkingen & Tips

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Voor vragen over mode of duurzaamheid mag je me altijd even een berichtje sturen op info@boomimpress.nl. Ik denk graag met je mee! 

BoomImpress is een initatief van Personal Shopper en Styliste,
Joella van der Boom.

Naast ideeën over Kledingadvies kun je ook bij haar terecht voor een Duurzame kleding, Garderobecheck, Personal Shopper Sessie, en workshops op het gebied van Non-Verbale Communicatie, de Eerste Indruk en Personal Branding.