Kledingadvies: Kleur & Stijl Workshop

Hoe kan het dat het ene jasje niets voor je doet en het andere jasje je laat stralen? De perfecte outfit staat en valt met de juiste pasvorm, kleur en materialen. Maar wat staat joú nou goed?

De Kleding & Stijladvies Workshop is een eenmalige investering en is ontzettend leuk om met collega's, vrienden of familie te doen!

Met jouw nieuwe kledingadvies behoren miskopen tot het verleden! En het leukste is... jullie kunnen samen gaan shoppen!

Waar bestaat het pakket uit?

Bij een Kleur of Stijl Workshop wordt je unieke kleur- of stijltype bepaald, maar de focus ligt vooral op het geven van inzicht in de juiste kleuren. Vragen als ‘Waar moet ik op letten?’, ‘Welke kleuren of pasvormen kan ik beter vermijden?’ worden beantwoord.

Wil je meer weten over wat JOU goed staat, maar vind je het gezellig om dat samen met collega's, vriendinnen of een tante of moeder te plannen? Dat kan!

Tijdens een Kleur of Stijlworkshop gaan we uitgebreid kijken wat jullie persoonlijk goed staat!

Met een hapje en een drankje gaan we samen aan de slag en komen we erachter wat jullie goed staat. Jullie gaan naar huis met nieuwe inzichten en tips & tricks. Een onvergetelijke workshop gegarandeerd!

 

Shoppen wordt leuk 

Een Kleur & Stijl Workshop is een eenmalige investering. Shoppen wordt leuk zodra je weet welke kleuren het beste voor jou werken en waar je op moet letten. 

En vooral; miskopen behoren tot het verleden! 

unnamed
unnamed (3)

Tarieven & Locatie

Ik kom naar jullie toe, hoe makkelijk kan het zijn? De prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte, maar beginnen vanaf €300,-. De workshop wordt altijd op maat gemaakt. Stuur me een berichtje voor meer informatie. 

Tip: De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar. De tarieven zijn voor particulieren incl. btw en voor bedrijven exclusief btw. Klik hier voor alle tarieven. Leuk om cadeau te doen?

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

unnamed (1)

Wat zeggen anderen?

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

Dewi, eigenares Lekkerineenpotje