Over Joëlla

Bij mij heb je geen lange trajecten of onoverzichtelijke verhalen. Na mijn kleur- en stijlconsultadvies of personal shopper sessie loop je direct naar buiten met jouw persoonlijke kledingadvies of geheel nieuwe garderobe.

Jij bent er klaar mee om miskopen te doen. Je wilt jezelf laten zien op een manier die bij jou past. Je wilt je goede punten benadrukken en een top indruk achterlaten. Je wilt dat iemand jou snel van advies kan voorzien of met je gaat shoppen voor die nieuwe look.

Je weet wat je kunt dragen om jouw lichaam het beste uit te laten komen en met het kledingadvies kun je zo 75% van de winkel overslaan. Hierdoor ga jij recht op je doel af. 

Shoppen voor een nieuwe outfit wordt een makkie. En als je het nog efficiënter wilt maken, ga ik met je mee en shoppen we een nieuwe garderobe bij elkaar. 

Joella van der Boom, Personal Shopper

Waarom Ik Doe Wat Ik Doe

Het is mijn overtuiging dat mensen die lekker in hun vel zitten, gelukkiger zijn en daardoor de wereld een stukje kunnen geven van de passie die ieder mens in zich heeft! Ik beloof dat ik er alles aan doe om jou te laten stralen, waardoor jij vol passie zelfverzekerd jouw beste leven leidt! 

Ik ben al jaren verliefd op het modevak; al mijn vrije uurtjes ben ik hier mee bezig. De laatste trends, hipste kleuren en patronen houd ik bij. Wat startte op een creatieve hippe ondernemersplek als ‘dat-doe-ik-erbij-baan’ is uitgegroeid tot een onderneming. Mijn baan in de marketing heb ik opgezegd om mij volledig te focussen op kledingadvies en personal shopping. Ik realiseerde me dat ik enorm veel energie krijg van mensen die er op hun best uitzien en daar van gaan stralen. Ik creëer graag samen met jou de beste versie van jezelf!

Joëlla is kledingcoach, stylecoach, personal styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werkt iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Zalando, Kruidvat, Meeting Plaza, Seats2Meet, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en met verschillende bekende Nederlandse artiesten.

Joëlla is ook te boeken als spreekster via Zijspreekt en als trainer bij Job Education. Ook verzorgt zij modelessen op basisscholen en communicatie en presentatie gastlessen op een MBO school.

Joëlla's Fashion Favourites:

Issey Miyaki, Chloé, Marni, Roksanda, Dries van Noten, Iris van Herpen

unnamed
unnamed (1)

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Wat zeggen anderen?

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

Dewi, eigenares Lekkerineenpotje