Personal Shopper

 

Sta je af en toe met je handen in je haar voor de kast?

Heb je een bepaalde voorkeur voor een stijl, maar lukt het je niet je ‘look’ bij elkaar te shoppen?

Dan is dit echt iets voor jou!

Waar bestaat het pakket uit?

BoomImpress helpt je graag met een complete make-over! Dat werkt als volgt:

Stap 1. Om te weten wat je goed staat is het belangrijk je beste kleuren te kennen. De juiste kleuren maken je huid egaler, geven je allure en zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht gaat.

Stap 2. Niet ieder kledingstuk is even flatteus voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat we opmeten hoe jouw figuur in elkaar zit. Welke punten gaan we benadrukken, en welke punten kunnen we met kleding wegwerken? Voor mannen is er ook een aanvullend pak advies.

Stap 3. We doen een garderobe check. Welke items heb je die je goed staan, en hoe kunnen we die inzetten voor je nieuwe look?

Stap 4. Met een Personal Shopping Sessie duiken we de stad in. Geen zorgen, we doen dit zo efficient mogelijk. Ik heb al een voorselectie gemaakt, en het enige wat jij hoeft te doen is passen. Trends zijn leuk, maar het gaat er bij BoomImpress om dat jij je prettig voelt in de kleding. 

Tarieven

De VIP dag is €450,- (inclusief kleurenadvies / kleurbewijs / stijladvies / garderobe check / lekkere lunch / personal shopping sessie) en duurt ongeveer 6 tot 7 uur.

Klik hier voor alle tarieven.
Vind je dit leuk om cadeau te doen? Bestel de Giftcard.

artificial-photography-119298 – kopie
562A0445

Fashion update

Een fashion update, maar wil je maar een aantal kledingstukken? Je betaalt alleen voor het advies wat je nodig hebt. Geen ingewikkelde pakketten, maar gewoon advies per uur. Jij bepaalt!

Het uurtarief is € 80,- euro per uur (excl. kleding). Vind je dit leuk om cadeau te doen? Bestel de Giftcard.

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

562A0794

Wat zeggen anderen?