Personal Shopper

IMG_6930


Sta je af en toe met je handen in je haar voor de kast?

Heb je een bepaalde voorkeur voor een stijl, maar lukt het je niet je ‘look’ bij elkaar te shoppen?

Dan is dit echt iets voor jou!

Ervaringsdeskundige Wilma vertelt: 

"Een sessie met een personal shopper, ik was er nooit aan begonnen als ik het niet voor mijn verjaardag gekregen had. Ik had er een decadent idee bij, van jouw tassen laten sjouwen door een soort van slaaf. Alleen weggelegd voor de allerrijksten. Maar ondanks mijn ideeën vooraf werd het een bijzondere ervaring. En als ik iets meer geld had zou ik het elk jaar doen!

Vooraf had ik een kleuradvies. Een echte eyeopener! Nu begreep ik al mijn miskopen en kreeg ik houvast voor aankopen in de toekomst. En zo werd deze investering al een grote geldbesparing. Ik vond het een super goeie combi; kleuradvies en daarna meteen shoppen met de personal shopper, zodat het geleerde meteen in praktijk gebracht kon worden. Een aanrader! 

Waar je zelf soms door de bomen het bos niet meer ziet bij binnenkomst in een winkel, ging Joella er meteen op uit om voor mij de beste kleding te kiezen. Je houdt de controle over jouw smaak en keuzes, maar je hebt eindelijk iemand naast je die eerlijk is en je op een prettige manier uit je comfortzone trekt! Een fijne ervaring, met mooie aankopen die mijn persoon laten stralen, waar ik trots op ben! Waarbij ik vanaf nu ook zelf veel makkelijker de juiste keuzes kan maken in een winkel! Enne... Ik heb gewoon mijn eigen tassen gedragen, daar voelde ik me dan wel weer beter bij! "  - Wilma

Waar bestaat het pakket uit?

BoomImpress helpt je graag met een complete make-over! Dat werkt als volgt:

Stap 1. Om te weten wat je goed staat is het belangrijk je beste kleuren te kennen. De juiste kleuren maken je huid egaler, geven je allure en zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht gaat.

Stap 2. Niet ieder kledingstuk is even flatteus voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat we opmeten hoe jouw figuur in elkaar zit. Welke punten gaan we benadrukken, en welke punten kunnen we met kleding wegwerken? Voor mannen is er ook een aanvullend pak advies.

Stap 3. We doen een garderobe check. Welke items heb je die je goed staan, en hoe kunnen we die inzetten voor je nieuwe look?

Stap 4.  Na een heerlijke lunch  duiken we samen de winkels in. Geen zorgen, we doen dit zo efficient mogelijk. Ik heb al een voorselectie gemaakt, en het enige wat jij hoeft te doen is passen. Trends zijn leuk, maar het gaat er bij BoomImpress om dat jij je prettig voelt in de kleding. 

Voor & na

Slide naar links en rechts om voor/na foto's te bekijken.

Tarieven

De VIP dag is €499,- (inclusief kleurenadvies / kleurbewijs / stijladvies / garderobe check / lekkere lunch / goodiebag / personal shopping sessie) en duurt ongeveer 6 tot 7 uur.

Klik hier voor alle tarieven.
Vind je dit leuk om cadeau te doen? Bestel de Giftcard.

IMG_6663
IMG_7138

Fashion update

Een fashion update, maar wil je maar een aantal kledingstukken? Je betaalt alleen voor het advies wat je nodig hebt. Geen ingewikkelde pakketten, maar gewoon advies per uur. Jij bepaalt!

Het uurtarief is € 80,- euro per uur (excl. kleding). Vind je dit leuk om cadeau te doen? Bestel de Giftcard.

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

562A0794

Wat zeggen anderen?

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

Dewi, eigenares Lekkerineenpotje