Ervaringen met BoomImpress

Ik kan je vertellen dat met het juiste advies je zorgen voorbij zijn. Geen miskopen, minder tijd kwijt aan shoppen, zelfverzekerd en stralend het leven door.

Maar nog beter is het om de klanten van BoomImpress zelf aan het woord te laten! Hier lees je een aantal ervaringen.

"Goed pak!" (over een outfit van een klant)

Zijne Majesteit de Koning


"Net voor de corona crisis een personal shopping sessie gehad met Joella van der Boom van Boomimpress. Super gezellig. Mooie adviezen gekregen en mn kleding kast uitgebreid. En net een fotosessie voor mn werk gehad. De fotograaf complimenteerde me met mn kledingkeuze! Bedankt voor je advies!!!"

Roos, Bewindvoerder"Het was super. Ik ben best een tijdje op zoek geweest naar iemand die mij kon helpen bij de chaos in mijn kledingkast. Ook omdat ik val in de categorie ‘volle vrouw’ (ik draag maat 46/48). Als je niet altijd de standaard grote-maten-merken wilt dragen dan kan het vinden van mooie, passende kleding een behoorlijke uitdaging zijn. En vanaf het eerste contact dat ik had met Joella wist ik dat zij die uitdaging met mij aan wilde gaan. Het kleur- en stijladvies was verrassend en de personal shopping sessie een feestje. Omdat Joella grondig voorwerk had verricht, stonden er in verschillende winkels rekken met kleding klaar. In winkels waar ik eerder voorbij liep, heb ik nu een aantal prachtige kledingstukken gekocht. En zeker niet onbelangrijk; Joella is goed in wat zij doet en daarnaast een bijzonder fijn mens. Dankjewel!"

Monique, Coach"Echt zo'n dikke aanrader de kleuren- en styleworkshop van Joella! Voorheen ging ik zonder plan en als een kip zonder de kop de winkelstraat in met als resultaat gedachteloze aankopen die in de kast bleven hangen. Maar na de workshop van Joella is dat verleden tijd!
Ik shop nu zoveel gerichter en weet precies naar welke kleuren ik moet kijken. Ook ben ik veel bewuster welke mooie kanten van mijn lijf ik kan laten shinen. Sinds ik de workshop gedaan heb en ik de juiste kleding draag in de kleuren die bij me passen krijg ik altijd complimenten. Kortom; een boost voor mijn zelfvertrouwen.  Wil jij dat ook? Twijfel niet langer en ga er voor! Want Joella is super fijn om mee te werken, professioneel en kundig. Daarnaast ook heel gezellig en je kan haar altijd even om advies vragen als je iets nieuws wil kopen. Want het is soms echt even wennen aan de nieuwe kleuren en kledingstijl. Maar ze helpt je zo goed dat je al snel de smaak te pakken krijgt! Go for it!"

Petra, Hulpverlener"Joella, jij helpt mensen niet alleen met kleur en styling maar ook indirect versterk je ook hun hele attitude en zelfvertrouwen! Zo mooi om te zien. Ik vind het bijvoorbeeld fantastisch hoe je mij door een aantal styling tips over kleding combinaties, sieraden, vorm, kleur - zelfs kleur lippenstift, een meer stijlvolle/classy (<reviews van omgeving!) uitstraling hebt weten te geven, waarbinnen nog steeds ruimte is voor mijn creatieve/stoere kant.  Die combinatie zat natuurlijk al in me maar ik wist nog niet precies hoe ik dat goed kon uitdragen en dst durf ik nu dankzij jouw adviezen met meer confidence te laten zien. Tegelijkertijd voel me nog krachtiger in mijn rol als fotograaf en ondernemer. Dus jouw advies ben je echt dubbel en dwars waard! Sterker nog, wat mij betreft biedt je een bijna onbetaalbare dienst die voor de rest van je leven nog doorwerkt, dus wat mij betreft ben je te goedkoop. Kan ik nu mooi zeggen haha ;)"

Nienke, Fotograaf"Ik vond het een hele prettige en supernuttige middag. Ik was net even aan het kijken voor een nieuw fietsshirt en merkte hoe prettig het is om veel gerichter te kunnen zoeken. Ik kijk naar hele andere shirts nu en bleef zelfs even hangen bij een geel shirt! Heel fijn om een mail met zoveel tips te krijgen, dankjewel! Ik heb al wat links aangeklikt en zag een hoop mooie dingen die ik zelf niet gevonden had."

Geert, Policy Advisor"Het is weer even geleden dat je me hebt geholpen met een kleur- en stijladvies. Ik heb er dagelijks plezier van en de afgelopen periode flink opgeruimd en leuke maar vooral bij mij passende kleding gekocht. Toen je bij ons was sprak ik met je over mijn man, ook hij zou graag een advies willen. Zeker nu hij de afgelopen periode heeft gemerkt hoeveel ik er aan heb. Zoals hij zegt 'alles wat je na het advies hebt gekocht staat je fantastisch' een gaaf resultaat na een middag! Kortom ik wil graag een sessie voor hem boeken. "

Koos, Consultant

 

“Mijn zoon en ik heb een supermiddag gehad dankzij je uitleg, samen kijken naar kleuren en kledingtips. Ik ben echt verrast door de kleuren en heb vandaag mijn kledingkast grondig nagekeken. Sommige kledingstukken die op de nominatie stonden om weg te doen gaan nu dus echt weg. Ik zet in sommigen de schaar en vermaak ze naar een betere pasvorm voor mijn silhouet. Mijn zoon is ook enthousiast. Ik denk dat hij veel opgestoken heeft van je tips. Het zal zeker helpen met het zoeken naar een mooie trouwoutfit in zijn stijl met meer juiste kleuren. Ik ben vandaag de stad in geweest voor een aantal basics. En een bootcut spijkerbroek aan gehad. Ja, dat staat me goed. 😀 Ga ook nog op zoek naar patronen voor kleding. Je hebt me echt aan het denken gezet....dank je wel daarvoor.”

Sonja, Leraar


"Hierbij wil ik je even bedanken voor de VIP-Dag  van vorige week. Ik ben blij met de sprekende outfits voor op het podium; de fijne basics voor als ik even niet op wil vallen, en de super heftige glanzende paarse broek is nu al mijn lievelings! Ik heb zeker een paar eye-openers gehad (staat rood mij?!) waar ik heel mijn leven wat aan heb en ook de bevestiging van de dingen die ik al vermoedde was fijn. Ik ben weer veel leuke shopadressen in Utrecht rijker en het was tof hoe je op zoveel vlakken advies kon geven (tot aan de make-up kwast en de shampoo toe). Het liefste plan ik gelijk weer een sessie in, maar eerst weer sparen!"

Josella, Dagvoorzitter

 

"Iedereen vond het leuker en zinvoller dan van te voren bedacht: ik had ze namelijk een beetje overgehaald :) Heel grappig hoe dat werkt en bijzonder te ervaren wat er met je gezicht gebeurt wanneer je een andere kleur aanhebt. Dank voor de zinvolle ochtend!"

Irma, Docent

 

‘’Ik heb zeer genoten van mijn personal shopping sessie met Joella. Voor mij was het een nieuwe ervaring, een ervaring waar ik geen spijt van heb gehad. Ik ben bang dat ik elk seizoen terug ga komen, ben nu een echte fan!’’

Rogier, Account Manager

 

‘’Ik kreeg een Garderobe check als cadeau, wist niet goed wat ik er mee aan moest. Maar na het eenmaal gedaan te hebben, was ik ervan overtuigd dat iedereen het nodig heeft. Nu is het mij favorieten cadeau om te geven.’’

Erik, ICT beheerder

"Ik heb als zeer prettig ervaren. Het heeft écht mijn ogen en geopend qua stijl, bij mijzelf maar ik merk dat ik er ook bij anderen op let. Veel kledingstukken uit mijn kast heb ik niet eens meer aangeraakt omdat ik nu gezien heb wat het doet. Bij de beige stukken heb ik jouw advies opgevolgd; een lippenstift in een roze kleur van mijn palet doet wonderen! Ik durf nu beter kwalitatieve items te shoppen omdat ik weet dat ze mij staan, super duurzaam. Je hebt het leuk gedaan, thanks! De treinreis uit Breda was het zeker waard :)"

Marieke, Student
 

‘’Wij zijn geweest voor een Workshop bij Joella, het was een leerzaam en superleuk. We konden samen concluderen dat dit het helemaal waard was. We hebben hier goede herinneringen aan toe gehouden en kennis.’’

Louise, Teammanger

  

"Het kleurenadvies bij Joella was leuk en verrassend! Een echte ontdekking om te zien welke kleuren goed voor je zijn. Het kleurbewijs met het overzicht van mijn kleuren heb ik vanaf die tijd altijd bij me."

Nelleke, Psychologe

 

"De VIP-Dag was een leuke en geslaagde dag! Mijn vrouw vind het natuurlijk geweldig dat ik er weer hip uitzie en zelf ben ik blij dat ik weer een leuke kledingkast heb. Helemaal tof!"

Joost, Engineer

 

"Dank voor een inspirerende bijeenkomst, het voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Mijn dochters waren enthousiast. Het heeft mij ook weer eens aan het denken gezet en ga de komende dagen mijn garderobe weer eens inspecteren."

Coos, Lerares Basisonderwijs

 

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

Dewi, eigenares Lekkerineenpotje

  

‘’Tijd om zelf een styling- en kleuradvies te ondergaan! Dat was naast heel gezellig, ook nog eens heel leerzaam. Joella werkt heel professioneel en klantgericht en stelt je snel op je gemak. Ze weet precies wat staat en wat niet staat.’’

Meinou, Singlecoach

  

‘’Als je op zoek bent naar iemand die je de tools geeft om ZELF de perfecte kleding te kunnen kiezen; Joella is your girl! Ik heb al eerder een kleur/stijladvies van iemand gehad, maar hierover twijfelde ik. Joella gaf mij het advies waarvan ik dacht: JA!’’

Kim, concept & design

  

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en was daarom best zenuwachtig, maar zodra Joella binnen was waren al die zenuwen onnodig. Joella is heel open en lief en weet echt superveel! Mijn kledingkast is nu heerlijk opgeruimd. Ik weet nu veel beter wat wel en niet kan en hoe ik mijn eigen stijl beter neer kan zetten.’’

Elke, Compliance Officer

  

"Ik vond het een hele leuke middag en ben echt wel anders naar mijn kleding gaan kijken. Joella deed het heel leuk en ook professioneel. De uitkomsten waren erg verrassend. Ook het kleine kleuren paspoort is een goede toevoeging. Ik heb hem in mijn portemonnee zitten nu.’’

Jip, Entrepreneur

  

‘’Joella heeft mij vol enthousiasme en inlevingsvermogen een duidelijke richting en focus gegeven voor het shoppen van kleding. Ik weet nu waar ik naar moet kijken en kom met beter bij mij passende kleding thuis.’’

Suzanne Kusljic

  

"Doen! Haar kleuren advies is goud waard. Daarnaast kan ze heel goed uitleggen waarom een bepaald kledingstuk het net niet is. Ik voelde me bij haar in goede handen, en samen shoppen heeft tot zeer mooie resultaten geleidt."

Michael, Web Developer

  

"Ik ben heel tevreden met Joella's advies. Haar benadering vanuit kleurenanalyse, persoonlijkheid en trends paste goed bij wat ik zocht. Joella is erg betrokken en stimuleert je bij elke keuze actief mee te denken. Het uiteindelijke resultaat leidde uiteindelijk tot veel complimenten uit mijn omgeving. Ik geloof dat haar professioneel advies echt een verschil maakt ten opzichte van advies van een vriendin of moeder."

Jasper, Front-End Developer

 

Met mijn nieuwe garderobe kom ik veel beter over bij mijn klanten. Ik win daarmee aan overtuigingskracht. Ik krijg nu ook regelmatig complimenten over mijn kledingstijl, wat natuurlijk ook heel leuk is!"

Hans, Management Consultant en Coach

 

"Ik vond het erg leuk en weet nu beter welke kleuren wel en niet bij me staan. Vandaag mijn kledingkast + kledingrek/kledingcapsule opnieuw ordenen en plaats maken voor mooie Herfstkleuren en nieuwe printjes. De kleding die ik weg doe gaan naar een goed doel.""

  Melisa, Zorgmedewerker


"Joella kreeg de vrije hand om me te verrassen met een nieuwe garderobe. Na een kort gesprek had ze een goede indruk van mijn persoonlijkheid en kwam ze later die dag terug met nieuwe outfits die perfect bij me passen. Een andere stijl met kleuren die nog niet in mijn kledingkast waren te vinden, zonder dat het ver van me afstond. Een nieuwe lijn is ingezet. Grote dank voor je hulp Joella!"

Erwin, Copywriter

"Iedereen vond het leuker en zinvoller dan van te voren bedacht: ik had ze namelijk een beetje overgehaald :) Heel grappig hoe dat werkt en bijzonder te ervaren wat er met je gezicht gebeurt wanneer je een andere kleur aanhebt. Dank voor de zinvolle ochtend!"

Irma, Docent