Ervaringen met BoomImpress

Ik kan je vertellen dat mijn trainingen en workshops erg leuk zijn om te volgen. Dat je vol energie en geïnspireerd naar huis gaat. Dat je nieuwe tools en handvatten krijgt om je persoonlijke presentatie te versterken.

Maar nog beter is het om de klanten van BoomImpress zelf aan het woord te laten! Hier lees je een aantal ervaringen.

"Joëlla gaf een workshop over Personal Branding voor een groep van 35 deelnemers. Dit deed ze met een grote vanzelfsprekendheid. Ze voelde de sfeer en energie moeiteloos aan, en sloot daardoor makkelijk aan bij de doelgroep. Door het geven van opdrachten tussendoor zorgde ze voor interactie en afwisseling. De deelnemers voelden zich bij haar op hun gemak en toonden zich betrokken. De deelnemers deden vaak tot hun eigen verbazing allemaal mee! Ik zou Joëlla zo weer vragen voor een workshop of training."

"Boven verwachting! Heel boeiend, leerzaam en gezellig, ook met de andere deelnemers. Ik denk absoluut dat hier meer mensen mee geholpen kunnen worden, van verschillende niveaus. Eigenlijk vond ik de hele workshop veel 'persoonlijker' dan ik van tevoren had gedacht, termen als 'personal branding' en 'merk' schrikken mij als creatieveling een beetje (onterecht) af soms. Terwijl het eigenlijk de lading perfect dekt. "

"Goede afwisseling tussen theorie, energizers en werkvormen. Joëlla maakt het leuk!'"

"Ik vond de opbouw heel goed, van breed naar steeds specifieker/op maat. Het bleef mij boeien!"

"De kwaliteit van de Personal Branding day was heel goed, steeds bij een opdracht gaven jullie er een diepere laag aan door een praktijkvoorbeeld te geven of bijvoorbeeld de psychologie achter bepaald gedrag uit te leggen."

"Ik denk dat iedereen, die er voor open staat, er wijzer van kan worden. Tenslotte kom je dagelijks nieuwe mensen tegen waarbij je een eerste indruk maakt."

‘’Wij zijn geweest voor een Workshop bij Joella, het was een leerzaam en superleuk. We konden samen concluderen dat dit het helemaal waard was. We hebben hier goede herinneringen aan toe gehouden en kennis."

"Tijdens onze Carrieremarkt op Nimeto heeft BoomImpress een leuke leerzame workshop over een eerste indruk gegeven aan onze 2e jaars studenten. Onze studenten waren zeer verrast door de workshop en de informatie die Joella op een interactieve manier aan ze overbracht."

 

 

thumbnail-4
thumbnail-2