VIP - Dag

IMG_7182

Zit jij al tijden te wachten kleding inspiratie? Op iemand die je het kledingadvies geeft dat bij jou past? Wil je er goed uitzien, maar weet je niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt en je meeneemt en zegt: 'dit moet je aan!' 

Er zijn dagelijks miljoenen mensen die voor hun kast staan en niet weten wat ze moeten aantrekken. Zou het niet fijn zijn als je dit uit kunt besteden? Als iemand kijkt wat er bij jou past en de juiste kledingstukken uit de rekken pakt? Dan is de VIP - Dag wat voor jou!

VIP - Dag Pakketten:

VIP DAG

Het VIP pakket is een dag waarin we kijken naar wat jou goed staat en wat jij wilt uitstralen! We spreken bij jou thuis af. We kijken samen wat jij wilt uitstralen aan de hand van jouw beste kleuren & pasvorm. We nemen vervolgens je kledingkast door. Na een heerlijke lunch in de stad duiken we de winkels in. Geen zorgen, ik heb van te voren een route voor je bedacht die we gaan volgen. Ik pik er de mooiste items en combinaties voor je uit. Jij hoeft alleen te passen en koopt alleen waar jij echt helemaal blij van wordt. Je krijgt een leuke goodiebag met wat lekkers zodat je vol energie kunt winkelen. Het tarief voor het VIP - Pakket is €499,- voor een hele dag. Wil je alleen een paar uutjes winkelen in de stad? Dat kan ook! Per uur is het €80,- per uur. (Excl. BTW als je een ondernemer bent.)

VIP DAG (2)

Er is steeds meer behoefte aan eerlijke en duurzame kleding. Veel klanten vragen of ik ook duurzaam met ze kan gaan shoppen. Het Care Couture - VIP pakket is een route door Amsterdam waar we al fietsend doorheen gaan.  Ik regel de fiets en neem je mee naar de mooiste duurzame en eerlijke fashion winkels! Ik pik er de pareltjes voor je uit, je koopt alleen waar je blij van wordt! Het tarief voor de Care Couture - VIP Dag is €499,-. Inclusief kleur- & stijladvies, garderobecheck, kleur- & stijlkaartjes, een heerlijke lunch en goodiebag. Het is ook mogelijk dit per uur te boeken. Het tarief is € 80,- per uur. (Excl. BTW als je een ondernemer bent.)

 

562A0483

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Wat zeggen anderen?

‘’Wij zijn geweest voor een Workshop bij Joella, het was een leerzaam en superleuk. We konden samen concluderen dat dit het helemaal waard was. We hebben hier goede herinneringen aan toe gehouden en kennis.’’

Louise, Teammanager