Training 1e indruk HBO & MBO

Ik geef diverse workshops en trainingen over de 1ste indruk aan het bedrijfsleven en op diverse HBO/MBO opleidingen. Ik geloof in de kracht van een eerste indruk - zeker als je als student net afgestudeerd bent en het bedrijfsleven redelijk nieuw is voor je. 

Veel bijna afgestudeerden hebben een vakinhoudelijke kennis opgedaan, maar weten niet hoe ze zich moeten verhouden op de werkvloer in een nieuwe omgeving.

Met de juiste non-verbale communicatie kun je al met 1-0 voor een gesprek in gaan en hoef je minder hard te werken tijdens je gesprek. Dit schept vertrouwen bij de klant of  nieuwe baas.

Daarom heb ik hier speciaal een training voor ontwikkeld om tools mee te kunnen geven aan de student voordat deze de arbeidsmarkt gaat verkennen. Met dit laatste zetje kunnen ze vol vertrouwen solliciteren en zelfverzekerd aan hun werkende leven beginnen.

 

Wat houdt de training in?

Ik geloof in de afgestudeerde jonge professionals en in de kracht van de workshop & training. Deze worden op maat gemaakt en zijn gelijk toepasbaar.

  • Interactief en herkenbaar
  • Veel tips en tools op het gebied van kleur en kledingstijl.
  • Wat is representatief?
  • Wat past nu goed bij mij?
  • Hoe maak ik een goede ( 1ste) indruk?
  • Hoe leuk zou het zijn als deze studenten voorbereidt de arbeidsmarkt op kunnen gaan?

"Tijdens onze Carrieremarkt op Nimeto heeft BoomImpress een leuke leerzame workshop over een eerste indruk gegeven aan onze 2e jaars studenten. Onze studenten waren zeer verrast door de workshop en de informatie die Joella op een interactieve manier aan ze overbracht."  - Liduine, Stagecoördinator van Nimeto Grafisch Lyceum.

thumbnail-2
thumbnail-4

In gesprek

Ik ga graag vrijblijvend een gesprek met u aan om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

562A0890
562A0483

Tarieven

Interesse? Prijs op aanvraag.

De tarieven zijn exclusief btw.

Klik hier voor alle tarieven.

Joëlla van der Boom

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen.

Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werkt iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Zalando, Kruidvat, Meeting Plaza, Seats2Meet, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en met verschillende bekende Nederlandse artiesten.

Joëlla is ook te boeken als spreekster via Zijspreekt en als trainer bij Job Education. Ook verzorgt zij modelessen op basisscholen en communicatie en presentatie gastlessen op MBO scholen.

 

Joella van der Boom, Personal Shopper

Waar kan ik je mee van dienst zijn?