Boomimpress spreekt

562A2903

Op zoek naar een inspirerende training of lezing op het gebied van persoonlijke presentatie?

BoomImpress verzorgd inspirerende lezingen en workshops voor uw bedrijfsuitje of organisatie. 

Workshops & presentaties over personal branding, eerste indrukken en body language. Het belang van de eerste indruk. Het bewust worden van je uitstraling op de werkvloer. De do’s en dont’s, de stijlen en de trends op het gebied van mode en stijl. 

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte training, workshop op lezing? Ik ga graag met je in gesprek!

Inspiratie nodig?

Ik ben een kleur- en stijladviseur en personal shopper voor mensen die van hun persoonlijke presentatie een prioriteit maken. Ik geef daarnaast veel stijl- en/of kleur workshops en personal branding training voor groepen geïnteresseerden en professionals. Zo heb ik workshops gedaan voor bedrijven als Louis Vuitton, LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta, Rijkswaterstaat en nog veel meer.

Dit element van wat kleding kan doen voor jouw succes, professionaliteit en zelfvertrouwen is waar ik me mee bezig houd. Ik denk graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing voor je bedrijf of organisatie!

Inspiratie voor groepen

Ben je op zoek naar een inspirerende workshop of lezing op het gebied persoonlijke presentatie? 

Ik geef lezingen en workshops op het gebied van Personal Branding, eerste indrukken, non- verbale communicatie, styling en duurzaamheid in de mode.

Naast bestaande programma's, stel ik ook graag een maat gemaakt programma voor je samen - om zo echt helemaal aan te sluiten bij de behoefte van de opdrachtgever en het publiek.

Waar ligt de behoefte van jouw organisatie? Ik denk graag vrijblijvend met je mee!

562A2893
562A2916

Tarieven

Prijs op aanvraag.
Tip: De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar als coaching.
De tarieven zijn exclusief btw.

Klik hier voor alle tarieven.

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werk iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper

Wat zeggen anderen?