Boomimpress spreekt

562A2903

Op zoek naar een inspirerende training of lezing op het gebied van persoonlijke presentatie, styling, non-verbale communicatie, sales, service of personal branding?

BoomImpress verzorgd inspirerende lezingen en workshops voor uw bedrijfsuitje of organisatie. 

Workshops & presentaties over personal branding, eerste indrukken en body language. Het belang van de eerste indruk. Het bewust worden van je uitstraling op de werkvloer. De do’s en dont’s, de stijlen en de trends op het gebied van mode en stijl. 

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte training, workshop op lezing? Ik ga graag met u in gesprek!

Inspiratie nodig?

Ik ben een kleur- en stijladviseur en personal shopper voor mensen die van hun persoonlijke presentatie een prioriteit maken. Ik geef daarnaast veel stijl- en/of kleur workshops en personal branding training voor groepen geïnteresseerden en professionals. Zo heb ik workshops gedaan voor bedrijven als Louis Vuitton, LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta, Rijkswaterstaat en nog veel meer.

Dit element van wat kleding en uitstraling kan doen voor jouw succes, professionaliteit en zelfvertrouwen is waar ik me mee bezig houd. Ik denk graag met u mee voor een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf of organisatie!

Inspiratie voor groepen

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop of lezing op het gebied persoonlijke presentatie? 

Ik geef lezingen en workshops op het gebied van Personal Branding, eerste indrukken, non- verbale communicatie, styling en duurzaamheid in de mode.

Naast bestaande programma's, stel ik ook graag een maat gemaakt programma voor u samen - om zo echt helemaal aan te sluiten bij de behoefte van de opdrachtgever en het publiek.

Waar ligt de behoefte van uw organisatie? Ik denk graag vrijblijvend met u mee!

562A2893
562A2916

Tarieven

Prijs op aanvraag. Tip: De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar als coaching. De tarieven zijn exclusief btw.  Klik hier voor alle tarieven.

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werkt iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper

Wat zeggen anderen?

"Joëlla gaf een workshop over Personal Branding voor een groep van 35 deelnemers. Dit deed ze met een grote vanzelfsprekendheid. Ze voelde de sfeer en energie moeiteloos aan, en sloot daardoor makkelijk aan bij de doelgroep.

Door het geven van opdrachten tussendoor zorgde ze voor interactie en afwisseling. De deelnemers voelden zich bij haar op hun gemak en toonden zich betrokken. De deelnemers deden vaak tot hun eigen verbazing allemaal mee! Ik zou Joëlla zo weer vragen voor een workshop of training."

Paul, BLC Groep