Boomimpress voor bedrijven & opleiders

Zakelijk Consults en Trainingen - de mogelijkheden liggen voor je organisatie open. 

Het belang van de eerste indruk, het bewust worden van je uitstraling op de werkvloer.
De do’s en dont’s, de stijlen en de trends.
Workshops & presentaties over personal branding, eerste indrukken en body language.

Waar bestaat het pakket uit?

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je er professioneel en versterkt uitziet? Wat past het beste bij jou en je organisatie?

Je hebt vaak maar een paar seconden voor een goede eerste indruk. En wist je dat je iemand 8 keer opnieuw moet ontmoeten om een slechte eerste indruk recht te trekken? De cijfers liegen er niet om.

Of je nou in een rol zit waarbij je potentiële partners of klanten ontmoet, of dat je in de backoffice code schrijft; een goede indruk maken is cruciaal in het contact met anderen. Dan heb ik nog niet eens over wat kleding en uitstraling met jezelf en je postuur en zelfvertrouwen doet. Met een zakelijk jasje aan en een glimlach op je gezicht heb je een heel ander gesprek dan in je ouwe kloffie.

Dit element van wat kleding kan doen voor jouw succes, professionaliteit en zelfvertrouwen is waar ik me mee bezig houd.

Training 1e indruk MBO/HBO

De diverse workshops en trainingen over de 1ste indruk die ik binnen het bedrijfsleven aanbiedt,  geef ik ook op met enige regelmaat op diverse HBO/MBO opleidingen.

562A0890
562A0483

Tarieven

Prijs op aanvraag.
Tip: De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar als coaching.
De tarieven zijn exclusief btw.

Klik hier voor alle tarieven.

Joëlla van der Boom

BoomImpress is een initiatief van Joëlla van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Tijdens deze sessies weet Joëlla op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en vol goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joëlla is styliste en communicatie deskundige met een marketing achtergrond van meer dan 5 jaar met o.a. ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft jarenlang hands-on ervaring met de kleurenleer van ImageProof en werk iov De Kleurverdieping met bedrijven als LÓreal, Nivea, Kruidvat, Management Support, Min v Economische Zaken, Monuta en nog veel meer. 

Joella van der Boom, Personal Shopper

Wat zeggen anderen?

"Joëlla gaf een workshop over Personal Branding voor een groep van 35 deelnemers. Dit deed ze met een grote vanzelfsprekendheid. Ze voelde de sfeer en energie moeiteloos aan, en sloot daardoor makkelijk aan bij de doelgroep.

Door het geven van opdrachten tussendoor zorgde ze voor interactie en afwisseling. De deelnemers voelden zich bij haar op hun gemak en toonden zich betrokken. De deelnemers deden vaak tot hun eigen verbazing allemaal mee! Ik zou Joëlla zo weer vragen voor een workshop of training."

Paul, BLC Groep

Myriam weet wat haar staat na het kleur en stijladvies

Waar kan ik je mee van dienst zijn?