Personal Branding Day

562A2916
 
De Personal Branding Day helpt jou en je collega's om een scherper beeld te krijgen van wie je bent en je personal brand.

Het is best lastig om op een positieve manier op te vallen en je te onderscheiden. Goed zijn in je werk is allang niet meer genoeg. Je moet je profileren. Laten zien wie je bent en waar je voor staat. Kortom, je personal brand kennen en uitstralen. Maar hoe doe je dat? Deze training biedt jou de inzichten en tools om hier een slag in te maken. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de Personal Branding Day gaan we op zoek naar inspiratie, inzicht, praktische tool en handvatten. Zodat jij jouw Personal Brand leert kennen en jouw impact kunt vergroten. Op de werkvloer en daarbuiten.

De training bestaat uit twee dagdelen* en bestaat uit vier verschillende modules en de daarbij behorende leerdoelen.

 • Module 1: Introductie. Deelnemers krijgen inzicht in Personal Branding en het belang ervan voor hen. Ze worden zich bewust van de indruk die ze achterlaten en krijgen globale feedback van hun collega’s op hun personal brand. Ze denken na over wat ze willen uitstralen.
 • Module 2: Verdieping. Deelnemers ontdekken hun unieke kwaliteiten en onderzoeken hun drijfveren. Ook gaan ze aan de slag met wat ze uitstralen. Houding, non-verbale communicatie en kleding komen aan bod.
 • Module 3: Online. Naast offline presentatie en profilering ontdekken de deelnemers het belang van hun online personal brand. 
 • Module 4: Excellence. Nu alles in kaart is gebracht en de deelnemers inzicht hebben gekregen in hun personal brand kijken we hoe we dat in een plan kunnen gieten. Deelnemers zetten de opgedane kennis om in een gewenst doel. 

*Er is ook een mogelijkheid om een fotograaf bij te boeken. Deze neemt dan een mooie foto van elke deelnemer (voor bijvoorbeeld Linkedin).

Wat is het belang van Personal Branding?

 • Je maakt meer impact op je werk - in je professionele en persoonlijke relaties.
 • Je krijgt inzicht in jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid.
 • Je kunt je beter profileren waardoor je eerder in aanmerking komt voor die leuke promotie.
 • Je groeit in zelfvertrouwen.
 • Je krijgt een helder beeld van je collega's en kunt beter in teamverband werken omdat je elkaars kracht kent.
 • Je kunt met meer focus je doelen nastreven.
 • Je leert waar je kracht ligt en waar je kracht niét ligt, zodat je maximale resultaten behaalt.
 • Je ervaart meer werkplezier.
562A0445


Interesse?

De Personal Branding Day heeft als doel de deelnemers zo goed mogelijk te bedienen op de plek waar ze zijn om een maximale impact te genereren. Daarom is een op maat gemaakt programma altijd mogelijk. Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

562A0794

Wat zeggen anderen?

"Ik vond de opbouw heel goed, van breed naar steeds specifieker/op maat"

Joëlla gaf een workshop over Personal Branding voor een groep van 35 deelnemers. Dit deed ze met een grote vanzelfsprekendheid. Ze voelde de sfeer en energie moeiteloos aan, en sloot daardoor makkelijk aan bij de doelgroep. Door het geven van opdrachten tussendoor zorgde ze voor interactie en afwisseling. De deelnemers voelden zich bij haar op hun gemak en toonden zich betrokken. De deelnemers deden vaak tot hun eigen verbazing allemaal mee! Ik zou Joëlla zo weer vragen voor een workshop of training."


"Goede afwisseling tussen theorie, energizers en werkvormen. Joëlla maakt het leuk! Het bleef mij boeien!" 

"De kwaliteit van de Personal Branding day was heel goed, steeds bij een opdracht gaven jullie er een diepere laag aan door een praktijkvoorbeeld te geven of bijvoorbeeld de psychologie achter bepaald gedrag uit te leggen."

"Ik denk dat iedereen, die er voor open staat, er wijzer van kan worden. Tenslotte kom je dagelijks nieuwe mensen tegen waarbij je een eerste indruk maakt."


"Boven verwachting! Heel boeiend, leerzaam en gezellig, ook met de andere deelnemers. Ik denk absoluut dat hier meer mensen mee geholpen kunnen worden, van verschillende niveaus. Eigenlijk vond ik de hele workshop veel 'persoonlijker' dan ik van tevoren had gedacht, termen als 'personal branding' en 'merk' schrikken mij als creatieveling een beetje (onterecht) af soms. Terwijl het eigenlijk de lading perfect dekt. Misschien was het juist een leuke verrassing dat het zo persoonlijk was."

"Ik denk dat iedereen, die er voor open staat, er wijzer van kan worden. Tenslotte kom je dagelijks nieuwe mensen tegen waarbij je een eerste indruk maakt."