Personal Branding Day

44948336_10216231342032414_3904818368116424704_o
 
Jezelf en je business scherper in beeld

Een kleinschalig event rondom
Personal Branding waarbij jij jouw USP's scherp in beeld krijgt en jij jezelf beter leert presenteren in de groeiende ZZP-markt.

Wat krijg je?

Tijdens het event ontvang je handige tools voor jouw personal branding, zodat jouw netwerk straks precies in beeld heeft waar jij je voor inzet en waar je voor staat. 

Inclusief: Spoedcursus fotografie met je smartphone, Persoonlijk stijl- en kleuradvies, Workshop eerste indruk – welk beeld past bij jou en je bedrijf? Uitgebreide lunch, Feedback waarmee je verder kunt, aanbod voor een shoot met styling.

Als je bent geïnspireerd door de workshops kun je je inschrijven voor een fotoshoot van een uur, incl. styling, voor minder dan de workshopprijs. Hierbij ontvang je drie passende foto’s die je kunt inzetten voor je bedrijf. Dit is optioneel en exclusief, op een tijdstip en locatie in overleg. De exacte prijs hiervan hangt af van je overige wensen. 
           

artificial-photography-119298 – kopie
562A0445


Meld je aan

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via Lieke, mail naar [email protected] of onderstaand contactformulier.

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

562A0794

Wat zeggen anderen?

"Boven verwachting! Heel boeiend, leerzaam en gezellig, ook met de andere deelnemers. Ik denk absoluut dat hier meer mensen mee geholpen kunnen worden, van verschillende niveaus. Eigenlijk vond ik de hele workshop veel 'persoonlijker' dan ik van tevoren had gedacht, termen als 'personal branding' en 'merk' schrikken mij als creatieveling een beetje (onterecht) af soms. Terwijl het eigenlijk de lading perfect dekt. Ik ging nog eens het facebook event doorlezen, en het klopt gewoon heel goed. Misschien was het juist een leuke verrassing dat het zo persoonlijk was."

"Leuk om met z'n allen te beginnen en met z'n allen te eindigen. Goede afwisseling tussen 'werkvormen'"

"Ik vond de opbouw heel goed, van breed naar steeds specifieker/op maat"

"Er is een geweldige sfeer neer gezet, zodra ik 1 stap binnen het huis zette, had ik het gevoel alsof ik een yoga school oid kwam binnen lopen, er hing zo'n zelfde zen/relaxte vibe"

"Ontzettend smaakvolle, huiselijke locatie, maakte de setting relaxed"

"Het bleef mij boeien!"

"De kwaliteit van de Personal Branding day was heel goed, steeds bij een opdracht gaven jullie er een diepere laag aan door een praktijkvoorbeeld te geven of bijvoorbeeld de psychologie achter bepaald gedrag uit te leggen."

"Ik denk dat iedereen, die er voor open staat, er wijzer van kan worden. Tenslotte kom je dagelijks nieuwe mensen tegen waarbij je een eerste indruk maakt."